Corona Virüs'ün dünyayı sardığı günümüzde yakın temas, dokunma en başta gelen bulaşma yollarından biri olduğu bilinmektedir.
Oysa temel gıda maddesi ekmeğin hali hazırda poşetlenmeden satılmaya devam edilmesi insanları endişe içine sürüklemektedir. Özellikle müşterilerin kendilerinin dolaplardan ya da kasalardan aldığı küçük market vb. yerlerde sadece dokunduğu ekmeği almayıp ekmek seçme gibi tavır içine girmesi virüsü bulaştırma endişesini ortaya çıkarmaktadır.
Bu konuda konuştuğumuz ekmek alan şahıslar ekmeğin poşetli olarak satılmasından yana olduklarını belirtmişlerdir. Ancak ekmeğin açık satılmaya devam ettiğinden beğendiklerini almak istediklerini de söylemekten geri kalmamışlardır.
Corona Virüs nedeniyle acilen ekmeğin poşetlenmesi gerektiğini herkes dile getirmektedirler. İlgililerin bu konuya da el atmaları toplum sağlığı için kaçınılmaz hale gelmiştir.
Hiç yorum yok:
Yorum Kuralları
Yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret, küfür, aşağılayıcı, küçük düşürücü, pornografik,
ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici,
yorumların her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluğu yorumcuya aittir.
İsimsiz yazılan yorumlar bir saat içinde sistem tarafından otomatik olarak silinir.